T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / KIZILCAHAMAM - Perihan Erdoğan İlkokulu

OKULUMUZ İSPANYA BASININDA

''Dezavantajlı Gruplar Sanatla Buluşuyor''

 Okulumuz öğretmenleri Aslıhan SARI ve Melis ERDOĞAN'ın emekleriyle hazırlanan Erasmus+ ,''Dezavantajlı Gruplar Sanatla Buluşuyor'' temalı proje kapsamında , iş başı gözlem faaliyetleri için İspanya/ Valencia' ya ziyaret gerçekleştiren öğretmenlerimiz ,faaliyetlerini gerçekleştirdikten sonra yurdumuza geri dönmüşlerdir. Öğretmenlerimizin gerçekleştirdikleri projeye dair faaliyetler İspanya basınında yer almıştır.  

Haber Linkleri  için tıklayınız

El CEIP Cronista Chabret de Sagunto recibe a una delegación de un centro educativo de Turquía
https://www.levante-emv.com/morvedre/2024/01/26/educacion-une-sagunt-turquia-sagunto-colegio-97352004.html

 

 

 

Sagunto'lu CEIP Cronista Chabret, Türkiye'deki bir eğitim merkezinden bir heyeti kabul etti   Sagunto CEIP Cronista Chabret ve Eğitim Müşaviri Raúl Palmero, Erasmus aracılığıyla eğitim bağları başlatmak ve değişimi teşvik etmek amacıyla Türkiye'nin başkenti Ankara'da bulunan Perihan Erdoğan İlkokulu eğitim merkezinden bir Türk heyetini kabul etti. programlar. Bu toplantı, Dezavantajlı öğrenciler sanatla buluşuyor başlığıyla, Erasmus + KA1'i özel olarak tanıtmaya yönelik İşbaşı Eğitimi'nin bir parçasıdır.

Merkezin öğretim kadrosu ve yönetimi şunları ifade etti: "Bu oturumlar öğrencilerimizin becerilerini ve öğrenmelerini zenginleştirmenin yanı sıra, onlara diller dünyasında diğer ülkeler ve kültürlerle açıklık ve tanıtım gibi yeni eğitim kaynakları da sağlıyor .

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 26.01.2024 - Güncelleme: 13.02.2024 23:28 - Görüntülenme: 127
  Beğen | 7  kişi beğendi