ANKARA / KIZILCAHAMAM - Perihan Erdoğan İlkokulu

Dezavantajlı Öğrenciler Sanatla Buluşuyor.

Millet Bahçesi Gezisi ve Sıfır Atık Eğitimi

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Projemiz: "Hepimiz Sahnedeyiz"

Kas

Okul Sağlığı kapsamında Ankara Keçiören İlçe Sağlık Müdürlüğü Diş Hekimleri tarafından öğrencilerimize ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi. Diş fırçası ve macunu dağıtıldı.

Kas

07 Kasım 2023 tarihinde Gölbaşı Mogan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda yapılan toplantıya Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüteceği  Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamındaki okulumuzun dahil olduğu  2023-1-TR01-KA121-SCH-000163980 numaralı projenin açılış toplantısına okul müdürü ve proje yürütücüleri öğretmenlerimizle katılım sağladık. Projenin başarılı bir şekilse tamamlanması için yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verildi

Ağu

Okulumuzu 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılıına Hazırlıyoruz. Okulumuz Merdivenlerini Yeniliyoruz.

May

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Harun FATSA, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cihangir CANTÜTK ile  okulumuzu ziyaret etti. Okulumuz hakkında bilgi aldı. İncelememlerde bulındu. Öğretmenlerimzle sohbet etti.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında 4-A sınıfı öğrencimiz Poyraz Bahattin ARIĞ Belesiye Başkanlığı koltuğuna oturdu.. Kızılcahamam Belesiye Başkanı Süleyman ACAR makama oturan öğrencimizi kutladı. Hediyeler verdi. Genç belediye başkanı Süleymen ACAR1a vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Makamda tüm çocukların bayramını kutladı.

May

İlçe stadında kutlanan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladık. Öğrencilerimizin performansı izleyiciler tarafından beğenildi ve coşkuyla alkışlandı

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında ilçemiz ilkokulları arası düzenlenen Atatürk ve Çocuk Konulu resim yarışmasında 1-A sınıfı öğrencimiz Şeyma B.ÇAKIR ilçe ikincisi oldu. Öğrencimizi,öğretmenini ve ailesini tebrik ederiz.

Mrt

"Şehitler Günü" dolayısı ile Arif Nihat ASYA'nın Bayrak şiirini ezberleme ve ezberden okuma yarışması düzenledik. Sınıf ve okul birincilerini ödüllendirdik.

Mrt

Mart ayı içerisinde okuduğumuz "Çocuklar İçin Beş Sevgi Dili" adlı kitabı velilerimizle değerlendirdik.Tahlilini yaptık.